Tuesday, May 1, 2012

Angan-angan -_-"



Style kan ? Ok , malu nak cakap tapi itu lah hakikatya. Pernah satu ketika dulu aku perasan kononnya nak jadi ROCKSTAR ! tapi aku rasa macam takan kesampaian benda tu. since aku sendiri memang tak berapa nak hebat pun dengan instruments apa jadah semua ni. But hey , who knows there might be one fine day. Bhahaha. Ok , stop dreaming noob.

It started when i watch this one video of a band performing depan crowd yang ramai gila babi. The crowd were shouting and screaming like "arghhhh , wooooo , yeahhh". Lepas tengok tu aku terus macam eh , it must feel like heaven kalau aku yang dapat all those credits. So , dari situ la datangnya cita-cita kononnya nak jadi rockstar. Besides , aku memang minat music pun. But please , not K-POP !

Aku belajar main guitar bot because i want to be a rockstar , but there's one reason that might be lame to some people. It's a girl. aku belajar main guitar sebab ada tanam cita-cita nak main untuk girlfriend tersayang time tu. But what to do , she left me. Aku even perasan tahap cipan sampai ada hati nak main untuk dia masa wedding , puihh. Hancus semua , haihh.... Tapi dah alang-alang belajar tu teruskan jela. I find that , main guitar sambil menyanyi can express my feelings. So i'll keep on playing and singing for myself. Kbye




No comments:

Post a Comment