Tuesday, May 1, 2012

cicit baba

WAN MOHAMAD AIZAD

That idiot in the picture up there is called Aizad. Yes , he's a human and my bestfriend. He's like a brother to me. We've known each other since school and being in same class for 2 years. See that smile ? Don't be fooled , he's not as good as you think. Haha , joking. Dia ni baik jugak , kalau tak takde la aku kawan dengan dia.

Aizad ni dulu gemok ! Sekarang dah kurus , dah hot la tu. Dia ni jambu , abah yang panggil dia macam tu. Dia dengan ibu dah macam anak beranak. He's like my own family too. Mana taknya , dari dulu asyik makan tidur dekat rumah aku sampai boxer baju pun share. Rumah pun dekat sangat. Basically , aku kenal dia masa main bola. First impression aku , "gemok ni boleh main ke ?" haha , don't get mad dude. Hebat jugak jambu ni main bola tapi tak sehebat aku la kan. Hehe.

Aku dari dulu rapat dengan dia. Tapi start betul-betul rapat masa kitorang berpasangan dengan dua adik-beradik ni. Start dari situ , kitorang banyak kongsi masalah sama-sama. Dia dulu kuat mengadu kalau gaduh dengan gf dia. Tipu kalau cakap kitorang tak pernah gaduh , ada la jugak selisih faham. Tapi kawan kan , mana boleh putus sekali dah ada ikatan tu. Mess with him means mess with me , brotherhood !

Attitude ! Aizad manja , gedik , kuat merajuk. Tapi tu semua dulu. Sekarang lain dah , dah matang. Dah boleh harap , takde hal punya la. Kalau ada masalah mintak tolong dia , insyaallah dia akan tolong. Pasal duit , dia memang tak berkira dengan aku. Transport ? AEK2009 dia tu dah merata bawak aku.  Kitorang selalu buat gila sama. Dia ni daring. Pantang dicabar , buat saja. Lepak dengan dia ada je benda nak cakap. He's a good friend. Hope we'll our brotherhood will last forever kawan. Nak cerita panjan lebar tak larat. So i guess this ends here.

Amek ni gambar kitorang sekali :





from bro   , 
Wafiy Rashidi


No comments:

Post a Comment