Wednesday, May 2, 2012

Gay !

I don't get it. Kenapa la dengan gays ni. What the hell are they thinking ? Tak geli ke kau tengok benda yang sama dekat kau ? Apa yang seronoknya ? Nabi tak mengaku umat la woi ! Macam mana korang boleh berminat dengan yang sama jantina pun aku tak faham la. Punya ramai perempuan luar sana korang boleh cari. Dunia akhir zaman betul.


Let's cut it short. Entry ni sebenarnya nak cakap pasal gays yang interested dengan aku. Banyak kot yang kacau. The first incident memang aku tak boleh lupa. It happened when i'm in poli , Perlis. Ok , dekat pintu bilik masing-masing memang wajib letak information pasal diri including phone number. Then there's one stupid fuckin idotic gay ni boleh stalk aku. Aku tak amek serious pun untill one day dia call and text aku tak henti-henti. Terkejut jugak macam mana dapat contact kan. Bila aku soal dia cakap dia amek dekat pintu bilik , DAFUQ ? Desperate benor kau ni. Geli lah sial. Dia boleh bantai cakap dia dah lama usha aku la suka aku la apa bagai. Bila jadi macam ni aku rasa cuak der. So , aku pun terpaksa berkeras. Aku sound ugut dia apa bagai. Dia cakap janji tak buat lagi but biasa la mulut manusia. 2-3 minggu lepas tu buat lagi. Dah banyak kali cakap pun tak guna jugak.


DAFUQ ARE YOU GAYS THINKING ? GELI LA BABI !

Bila dah balik Manjung rasa tenang sikit sebab tak rasa kena stalk tahap cipan sangat. Ingatkan settle la lepas gay ni dah makin senyap. Tengok-tengok lepas tu ada muncul pulak gay lain. Oh social network -_-". Mana diorang dapat cari aku pun tak tau la. Seram gila babi kot. Lepas satu , satu muncul. Aku ni ada rupa macam layan gay ke ? Sialan ! Why are they attracted pun aku tak tau la. Dah la aku ni kepeng , gelap and tak betul. Hensem ? Mungkin la kot. Hehe. 



One thing for sure , aku bukan gay. Even aku takde girlfriend tapi aku takkan sampai buat benda terkutuk macam tu. To those gays yang stalk aku i beg you please leave me alone , go away ! You guys are damn creepy. Insaflah sebelum terlambat . Dah , berambus gay !



No comments:

Post a Comment