Tuesday, May 1, 2012

Red Bull Open (Utara)


Seriously , this is a great experience. Red Bull Open tournament bahagian utara. Macam biasa , poli mesti hantar team. Masuk atas belas ikhsan poli nak sponsor kitorang. Tournament ni dia buat dekat D'Futsal Kangar , Perlis. Pergi naik kononnya naik bus poli tapi semua tak sabar so masing-masing pergi sendiri. Sampai-sampai terkejut jugak ah tengok ramai gila babi orang. Team jangan cakap la banyak macam mana kan. Dari KL , Penang , Kedah semua ada hantar team. Kali ni luck tak berapa nak cun. Dapat sampai quater je. Ok la tu , bangga beb. Dapat Rm250 je sebab kalah awal kan. As usual , prize doesn't really matter. Passion dude ! Team kali ni tak berapa power sebab dah pecah. Dibahagikan , yang lain dihantar ke tournament lain pulak. Nasib nasib. Entry-entry pasal futsal ni letak yang ada kebanggaan je , kalah tak letak. Bhahaha


Team yang dah diasingkan , bukan team asal lagi :(

No comments:

Post a Comment